4 Ιουν 2016

Είστε ευλογημένοι εάν.....


Μόνο ο δαίμονας είναι πληκτικός, επαναλήψιμος, βαρετός και άκρατα συμβατικός. Το Θεϊκό, είναι εκπληκτικό. Διαφορετικό. Συνθετικό. Γευστικό, εύηχο, και υπέροχα απολαυστικό. Δεν επαναλαμβάνεται. Δεν κουράζει. Δεν πλήττει και δεν επιπλήττει ποτέ και κανένα.
Γι αυτό όσοι άνθρωποι μπορείτε να ζείτε την ομορφιά των στιγμών είστε ευλογημένοι. Όσοι μπορείτε να χαίρεστε με απλά πράγματα, είστε ευλογημένοι. Όσοι την κάθε μέρα ζείτε και μια νέα αποκάλυψη της ζωής που είναι από μόνη της μια αποκάλυψη ενός πανέμορφου μυστηρίου, είστε ευλογημένοι. 

π.λίβυος

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Πράγματι, είμαστε, είμαστε, είμαστε! Αρκεί μην ξεχαστούμε από το να θαυμάζουμε.

Olga Hatzichristou είπε...

Τι όμορφα και απλά που μπορούν να είναι τα πράγματα πατέρα Χαράλαμπε!
"Τα μικρά και ασήμαντα είναι τα μεγάλα και σημαντικά"...
Όλγα

Unknown είπε...

Ετσι ειναι πεταμε καμμια μπαρουφα οποτε εχουμε ορεξη να γεμιζουμε τις σελιδες ..και μετα τι ωραια και γυρω μας εχειστησει χορο η καταστροφη και ο θανατος στου δυνανθρωπουςμας....

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο ο δαίμονας, αλλά καί ο άνθρωπος που υπηρετεί τόν δαίμονα.
Είναι αυτοί πού είπε ο Χριστός μας στους Φαρισαίους υποκριτές, "γεννήματα εχιδνών" τυφλοί οδηγοί, καί τους έστειλε εκείνα τα 14 Ουαί της Υποκρισίας.
Καί ο Λόγος Του είναι διαχρονικός γιατί καί σήμερα οι υποκριτές έχουν πληθύνει πολύ, καί αρκετοί φορούν καί το προσωπείο τού Εκκλησιαστικού, ενώ είναι πράκτορες κανονικοί καί στήν τελική άλλα εργάζονται, αντί της Χρηστής οδού της σωτηρίας..
T.O.