3 Σεπ 2015

Όταν πεθαίνει ενα παιδί, πεθαίνει η ανθρωπότητα...



Όχι δεν πνίγηκε στην θάλασσα αλλά στην αδιαφορία μας. Στο ψεύτικο παραχαραγμένο Χριστιανισμό μας και στο πολιτισμό της παρακμής μας. Ας πάει τώρα κάποιος να ρωτήσει αυτό το παιδί, σε ποια φυλή και θρησκεία ανήκει. Γιατί εγώ βλέπω μονάχα ένα παιδί. Κι όταν πεθαίνει ένα παιδί, πεθαίνει η ανθρωπότητα.

π.λίβυος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι μπορεί να γίνει απέναντι στο πόλεμο που φέρνει αυτές τις ψυχές εδώ... Δεν είναι αδιαφορία...μερικές φορές είναι αδυναμία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του εδώ που φτάσαμς... Καλό παράδεισο στις αθώες αυτές ψυχές γιατί εκεί θα βρίσκονται με βεβαιότητα

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει και αυτή ηπραγματικότητα: 751 μετανάστες διεσώθησαν μέσα σε ένα μόλις εικοσιτετράωρο από άνδρες του Λιμενικού, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, από τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης έως και σήμερα το πρωί την ίδια ώρα, διεσώθησαν 751 μετανάστες σε 19 περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, της Σάμου, του Αγαθονησίου, του Φαρμακονησίου, της Καλύμνου, της Κω και της Σύμης.

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές είναι καλύτερα να σιωπούμε(και να πουμε και μια προσευχή για τις αθώες ψυχούλες),παρά να μιλούμε βλέπε γράφουμε και αναρτούμε άρθρα.Ευχαριστώ και συγγνώμη αν ενοχλώ κάποιους.. Ο Θεός ας τους αναπαύσει...
Ελευθερία