7 Σεπ 2018

Η αγάπη δεν κουράζεται.

Η αγάπη είναι χαρά, θυσία και σταυρός. Σαν κατέβει από εκεί, παύει να είναι αγάπη, και γίνεται ένας ρομαντικός συναισθηματισμός. Γι αυτό σαν ακούσεις, "κουράστηκα", "βαρέθηκα" είναι η αρχή του τέλους. Συλλαβιστά «αντίο» τραυλίζει η σχέση. Για ένα απλό λόγο, ότι η αγάπη δεν κουράζεται ποτέ….

4 σχόλια:

Ψυχής Αγγίγματα είπε...

Η αγάπη δεν κουράζεται να σε ανασταίνει κάθε φορά που σταυρώνεσαι. Την ευχή σου πατέρα Χαράλαμπε! Ευχαριστούμε για όλα τα ωφέλιμα που μας μεταφέρεις

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι κουράζονται,
γι' αυτό έχουν δικαίωμα στην πτώση.

Από την πτώση πηγάζει η λαχτάρα για βοήθεια.

Από τη λαχτάρα χτίζεται το γεφύρι προς το Φως!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε κι η δική σας Αγάπη κουράζεται, πάτερ Χαράλαμπε, και σας ευχαριστούμε θερμότατα για την επίσκεψή σας στο ιστορικό εκκλησάκι μας της Παναγίας της Νερατζιώτισσας, μεγάλη η Χάρη Της. Η ομιλία σας ως συνήθως καθαρός λόγος που έρεε γεμάτος αυτοπεποίθηση και δύναμη, εξαιρετικές όμως και οι ψαλτικές σας ικανότητες!
Δράττομαι, λοιπόν, της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω από εδώ σ' αυτή την ανάρτηση, γιατί δεν έχω Fb. Δεν έχω βρει ακόμα την ομιλία σας στο διαδίκτυο, μακάρι κάποιος από τους παρευρισκόμενους να την βιντεοσκόπησε και να την ανεβάσει. Για την Παναγία την Νερατζιώτισσα και συγκεκριμένα για τον θαυματουργό γέροντα Αθανάσιο που είχε ζήσει εκεί, μιλάει στο βίντεο στο λινκ ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος.
https://www.pemptousia.gr/video/p-athanasios-chamakiotis-o-eleimon-pappoulis-tis-neratziotissas/
Σας περιμένουμε και στο μέλλον να έρθετε να ψάλλετε και να μας μιλήσετε με αφορμή και το καινούργιο σας βιβλίο που το περιμένουμε με πνευματική περιέργεια τον Οκτώβριο!
Καλή δύναμη, υγεία και κάθε καλό σας εύχομαι!

π. ΛίΒυος είπε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σας σ αυτόν τον διαδικτυακό χώρο και για τα ομορφα και ενισχυτικά σας λογια. Ο Θεός να σας ευλογεί.