15 Δεκ 2018

Όταν σκοράρεις στις καθυστερήσεις...


Στην ζωή δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ, ακόμη κι όταν βλέπουμε ή νιώθουμε ότι όλα "τελείωσαν" ή ότι ποτέ δεν θα είναι καλά και όμορφα όπως πριν. Αυτό ποτέ δεν το ξέρεις. Και τούτο διότι τόσο η ζωή, όσο κι ο εαυτός μας, μα πίσω κι' από τα δύο ο Θεός αγαπάει τις εκπλήξεις. Ιδιαιτέρως στο Θεό αρέσει να σκοράρει στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μη διερωτάσθε το γιατί. Είναι η δική του τακτική. Οπότε εμείς πρέπει να ελπίζουμε και να παίζουμε στον αγώνα της ζωής και τα 90’ λεπτά, γιατί το γκολ μπορεί να έρθει και στις καθυστερήσεις.

2 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Όμορφο, απλό, όσο και αληθινό το κείμενο σας Π.Χαράλαμπε. Ο Θεός προσπαθεί να έχει τον "τελευταίο" λογο, επιθυμώντας να κερδίσει την αγάπη της ψυχής μας. Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται πάντα εφικτό, αφού εμείς οι ίδιοι Τον αρνούμαστε! Είναι τόσος ο εγωισμός μας που υπερβαίνει την παρέμβαση ακόμη και του Θεού. Αυτή ασφαλώς είναι και η ομορφιά της χριστιανικής ζωής και πίστης, το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογης...

Ανώνυμος είπε...

Και μάλιστα μόλις μου θυμίσατε τον πρωτο διδάσκοντα σε γκολ στις καθυστερήσεις...εξαιρετικός και αξιος προς μίμηση...είχε και παρατσούκλι..."ο Ληστής"!!!