10 Οκτ 2017

Παρουσιάζεται το βιβλίο "Ενας Θεός που έπαιζε Κρυφτό..."

Οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

«ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΡΥΦΤΟ»
την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ.
στην Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου)


Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
- Βίκυ Φλέσσα, Δημοσιογράφος
- Όλγα Νικολαϊδου, Δημοσιογράφος
- και ο συγγραφέας του βιβλίου π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το βιβλίο σας ξενύχτησα, γιατί με καθήλωσε και δεν μπορούσα να το αφήσω μέχρι την τελευταία του σελίδα. Κι όπως κάποιες φορές μας συμβαίνει, να παρακολουθούμε μια παράσταση και όταν τελειώσει να καθόμαστε καθηλωμένοι στο κάθισμά μας, να μη βγαίνει λέξη και να χρειαζόμαστε λίγα λεπτά για να συνέλθουμε, έτσι με άφησε κι εμένα το βιβλίο σας, όταν το τελείωσα.
Κρατήστε, λοιπόν, ως σχόλιο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί εγώ πήρα όχι μία, αλλά πολλές από τις απαντήσεις που ζητούσα και διψούσα να πάρω, κρατήστε και το βούρκωμά μου στο τέλος, και αφού αφήσω κάποιο διάστημα να ''κάτσουν'' ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση από το αυθεντικό άνοιγμα ψυχής του συγγραφέα, που νιώθεις ότι μιλάει προσωπικά στον καθένα και είσαι πρόσωπο για εκείνον, είναι σίγουρο ότι θα πορευτούμε μαζί με το συγκεκριμένο βιβλίο για πολύ καιρό ακόμα μέσα από πολλές αναγνώσεις, γιατί ''άλλωστε ένα κρυφτό είναι η ζωή με τον Θεό, άντε να δούμε ποιος θα βρει τον άλλον πρώτος...''

π. ΛίΒυος είπε...

Σας ευχαριστώ γι αυτο σας το σχόλιο-κριτικη. Είναι το πρώτο που λαμβάνω γι αυτο το βιβλίο και μου δίνεται δύναμη για την συνέχεια. Ο Θεός μαζί σας.

Γιαννης είπε...

Καλε μου πατερ,
Διαβαζοντας το νεο σας βιβλιο διαπιστωσα για ακομη μια φορα το βαθος των γνωσεων σας, την τολμη σας και κυριως τον αυθεντικο, τιμιο λογο σας! Βαζοντας ταμπελες ολοι σε ολους γιναμε αγρια θηρια,ζουγκλα! Κουραστηκα να ακουω για τον "αμαρτωλο ανθρωπο που θα τιμωρησει ο Θεος". Κουραστηκα με τις ενοχες μου, τον αφαντο Θεο μιας καθωσπρεπει Εκκλησιας!
Μου αρεσει ο λογος σας γιατι ειναι αληθινος κ ουσιαστικος! Ευχομαι να σας γνωρισω απο κοντα την Παρασκευη στην παρουσιαση του βιβλιου σας
Σας ευχομαι τα μηνυματα του βιβλιου σας να περασουν στις ψυχες ολων των ιερεων κ κυριως των νεων!
Σας ευχαριστουμε!!!

Γιαννης είπε...

Αγαπητε μου π. Χαραλαμπε,
Ολοκληρωνοντας την αναγνωση του βιβλιου σας μολις χθες το βραδυ,θα ηθελα να σας εκφρασω τον θαυμασμο μου οχι μονο για την τολμη αλλα και την αλλαγη νοοτροπιας που μου επιφερατε ιδιαιτερα στο θεμα του κακου κ του θανατου! Θα χρειαστει να το μελετησω πολλες φορες ακομη γιατι εχοντας διανυσει μισο κ πλεον αιωνα ζωης ποτε δεν ακουσα απο ιερεα εναν λογο οπως ο δικος σας! Πραγματικη επανασταση, τα πανω -κατω οσον αφορα την αληθεια της ζωης!!
Σας φιλω το χερι ζητωντας την ευλογια σας!

π. ΛίΒυος είπε...

Πραγματικά τα μηνύματα και σχόλια σας, ειναι συγκινητικά και συγχρόνων ενθαρυντικά για την προσπάθεια που κάνω. Ο Θεός να ευλογεί. Ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου και ευχομαι για εσας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή του αγώνα μας, ο Θεός, θα μας χαρίσει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν παίζει κρυφτό μαζί μας. Είναι πάντα παρόν. Απλά εμείς δεν Τον αναγνωρίζουμε, διότι δεν Του μοιάζουμε ως τέκνα σ αυτό που Εκείνος ως Πατήρ ημών είναι, Αγάπη.

Αυτή η επίγνωση συντρίβει και ταπεινώνει την καρδιά μας και γεννιούνται μέσα της ισχυρές κραυγές προσευχής που ελκύουν το έλεος και την χάρη Του που μας σώζει!

Ανώνυμος είπε...

Μακράν η πιο ώριμη στιγμή του π. Χαράλαμπου αυτό το βιβλίο! (Χωρίς να υποτιμώ και τα προηγούμενα, αλλά αυτό δίνει απαντήσεις πολύ τεκμηριωμένες και ξεκάθαρες).

Ανδρέας είπε...

Παππούλη Χρόνια Καλά κι Ευλογημένα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις απαντήσεις που πήρα σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω τους τελευταίους 8 και πλέον μήνες, μέσα από το βιβλίο σας.
Η Παναγία μας να φωτίζει τα βήματα όλων μας και να ανοίγει τα μάτια της ψυχής μας.
Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ανδρέας