2 Ιουλ 2018

Μάθε να περιμένεις την ψυχή σου..


όποιος προσπάθησε με το ζόρι να θεραπεύσει τις πληγές του, απλά μεγάλωσε την δυστυχία του. Τίποτε δεν γίνεται εαν δεν έχει έρθει η ώρα για να γίνει. Μάθε να περιμένεις την ψυχή σου. 

7 σχόλια:

ΝΤΚ είπε...

Σεβαστέ Πατέρα σας παρακολουθώ εδώ και λίγους μήνες και τα κείμενα σας εκφράζουν καθε φορά την πονεμένη ψυχή μου,τη σκέψη μου και την καρδιά μου.
Μεσα απ αυτά μου δίνετε δύναμη να αντιμετωπίζω καταστάσεις και να ελπιζω οτι ολα στη ζωή ειναι μελετημένα απ τον Παντοδύναμο μονο για το καλο μας!
Ευχομαι να σας εχει ο Θεος καλα για να βοηθάτε με τα σοφά σας λόγια όλους μας.
Σε αναμονή για το επόμενο άρθρο σας!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά αυτό που χρειάζομαι.Αυτό που με παρηγορεί στη σωστή δόση !! Ευχαριστώ, θα περιμένω την ψυχή μου.Μπορεί και μια ζωή.Μας βοηθάτε πάτερ χωρις να το ξέρετε και χωρίς να μας ξέρετε...

bessie είπε...

Και μενα επισης πατερ μου και ας μην σας ανταμωσω ποτε απο κοντα.Εχω πληγωθει απεπανορθωτα απο αναλγητες συμπεριφορες "θεοφορων" πνευματικων πατερων της εκκλησιας και ο δικος σας λογος μου δινει παρηγορια και δυναμη.Σας ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό κείμενο!΄Ερχεται και σε πλήρη αντίθεση με το σύγχρονο life style της ανυπομονησίας έστω και σε διαφορετικό θέμα, υπερκαταναλωτισμού, που προωθεί αυτές τις μέρες η διαφήμιση γνωστής αλυσίδας καταστημάτων:''Με το περίμενε κανείς δεν κέρδισε... το ένα και το άλλο κτλ. και οι ανυπόμονοι είναι περίεργοι να μάθουν κτλ.'' λες και οι υπομονετικοί δεν είναι. ΄Αρα η δική σας υπαρξιακή πρόταση '' 'Μάθε να περιμένεις την ψυχή σου' τι έχει να μας δώσει άμεσα, εύκολα και γρήγορα...; ... (ρητορικό το ερώτημα).

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ..

π. ΛίΒυος είπε...

Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχή σας. Η παρουσία σας ενισχύει την προσπάθεια μου. Ο Θεός μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγες μέρες έχασα τον πατερούλη μου , τα κείμενα σας μου δίνουν κουράγιο και δύναμη .. σας ευχαριστώ...