25 Ιαν 2020

Λογισμοί που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Respect!
Τα είπατε όλα , τα χωρέσετε όλα σε πεντηντα πέντε λεπτά. Άκουσα όλα όσα είχα ανάγκη να ακούσω για να στυλωθώ για λίγο μέχρι να περάσει η επήρεια του Λογου. Γιατί δύστυχος ο Λόγος είναι βαθείς και ο άνθρωπος ρηχός για να χωρέσει το βάθος Του και να τον συγκρατήσει .
Αν ο λόγος αυτός μπορούσε να παραχθεί σε χάπι ανθρώπινο με χορήγηση για τρεις φορές την ημέρα θα έσωζε τον άνθρωπο στον σύνολο του , αλλά και τον πλανήτη γη!
Ένταξη , είπαμε ότι ο έπαινος είναι καταστροφή αλλά ας υπάρχει ο θεός να τραβάει το αφτί του καθενός μας συνετίζοντας και επαναφέροντας την τάξη. Εγώ θέλω να σας επαινέσω κι εσείς να είστε προσεκτικός στο κόρδωμα και συνετός , πάντα στο μέτρο.
Σε αργκό για συντομία σας λέω ότι είστε τσακάλι φωτεινό και εδώ μένω !
Αποθηκεύω στο κινητό μου αυτά τα 55 λεπτά να τα ακούω οταν έρχεται η λήθη που φέρνει θλίψη , λάθη ,πάθη και το υπόλοιπο της κακιάς παρέας τις .

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική η ομιλία σας, πάτερ Χαράλαμπε! Συνεχίστε απτόητος, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. ''Ζούμε στην εποχή του δικαιώματος'', όπως είπε σε μια ομιλία του ο επίσης φωτισμένος π. Ν. Λουβοδίκος ή ''των δικαιωματιστών'', όπως πολύ ωραία έγραψε σε ένα σχόλιό του ένας κύριος που δεν συγκράτησα το όνομά του, στην τελευταία ανάρτηση στο Fb της συγγραφέως Μ. Βαμβουνάκη (την οποία εκτιμώ απεριόριστα, γιατί έχει το θάρρος της γνώμης της μέσα από την εξαιρετική γραφή της). ΄Ο,τι θέλει ο κάθε άσχετος λέει και κάνει στο όνομα του δικαιώματος.
Να είστε πάντα καλά, υγεία και δύναμη σας εύχομαι.

Unknown είπε...

Καλή σας μέρα!
Μόλις άκουσα την ομιλία σας.
Συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες για όσα μας είπατε .
Θεού βοηθουντος και ευλογουντος να επιδιώκουμε το φως στη ζωή μας.
Να ζούμε με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη.
Καλή φώτιση και δύναμη Θεού στο έργο σας.
Με εκτίμηση
Την Ευχή σας

Γιάννης είπε...

Υπέροχη ομιλία! Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία ώστε να παίρνουμε δύναμη από τα λόγια σας. Αν και ήμουν παρών, τώρα μπορώ να την αποθηκευσω...