27 Ιαν 2009

Ο "πολιτισμός" της γραβάτας ξαναχτύπησε!!!!!!!

Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!! Εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της Αθήνας!!!!!! Ο "πολιτισμός" της γραβάτας ξαναχτύπησε!!!!!!!

Ο ίδιος Δήμαρχος (Αθηναίων) που είχε βάλει τα Χριστούγεννα την αστυνομία να φυλάει το πλαστικό δεντράκι του, με τα πολύχρωμα λαμπιόνια της ηδονικής κατανάλωσης, για να μην του χαλάσουν την φιέστα των Χριστουγέννων χωρίς βέβαια Χριστό, σήμερα έκοψε 40 ΑΙΩΝΟΒΙΑ δέντρα απο πάρκο στην πλατεία Πατησίων για να κάνει πάρκινγκ. Άλλωστε για τον Δήμαρχο και όλους αυτούς τους πλιατσικολόγλους της ζωής μας το πλαστικό δεντράκι με τα λαμπιόνια είναι μέγιστο πολιτιστικό γεγονός. Ενώ αντιθέτως τα 40 αιωνόβια δέντρα στο πάρκο Πατησίων ήταν εμπόδιο στην ''ανάπτυξη'' τους !!!!!!! Γι αυτό και τα κατακρεούργησαν!!!!!!!!! Αυτός ειναι ο Πολιτισμός τους!!!!!! Βιτρίνα και σάλια!!!!!! Λαμπιόνια, γιορτούλες, φιέστες, άρτος και θεάματα για την μάζα!!!!!!
Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια εναντίον της φύσης, της Πόλης και πρωτίστως και κυρίως εναντίον των πολιτών!!!!
Πραγματικά ειναι τέτοια η οργή μου, που δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω..........
Αναλυτικότερο ρεπορτάζ εδώ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4498761



10 σχόλια:

Ελένη Λιντζαροπούλου είπε...

Κανονικά έπρεπε να φορούν κουκούλες όταν έκοβαν τα δέντρα...για να το χρεώσουν "αλλού". Αλλά μας ξέρουν, μας ξέρουν καλά π. Λίβυε...ξέρουν ότι κι εμείς, οι περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας, είμαστε της γραβάτας. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μας. Μας ενδιαφέρει το κομμένο ή το καμένο δέντρο, μόνο άμα σκιάζει την αυλή μας.

Τις καλημέρες μου.

propagandagr είπε...

O καλός μας δήμαρχος,αυτός ο αγαθός άρχοντας των Αθηνών,αποφασίζει για το μέλλον μας,για την ποιότητα ζωής μας,τη δικιά μας αλλά και των επόμενων,φτίαχνοντας μια οργουελική πόλη-τερατούργημα,γεμάτη καναλωτικά κάστρα του Βωβού & χώρους πάρκινγκ για τα άψυχα τροχοφόρα.
Ο μόνος δρόμος είναι η οργανωμένη αντίδραση,τα πράγματα γίνονται πιο οριακά κάθε μέρα,κάθε ώρα.
"έχουμε πόλεμο μωρό μου"
Τα φασιστάκια κάνουν πάρτυ στα πάνελ στη χώρα που γέννησε την τηλεδημοκρατία.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΘΗΚΟΙ

(Πολύ εύστοχο σχόλιο Big Mama.Τους διέφυγε να βάλουν τις κουκούλες τους αυτή τη φορά οι μάστορες της προβοκάτσιας.Μάλλον τις είχαν στείλει για πλύσιμο)

max-silence είπε...

Ε ρε βιτρίνα!
Οι φωτό με το πλαστικό δέντρο και το αληθινό κομμένο τα λένε όλα..

π. ΛίΒυος είπε...

Δε νομίζω ότι έχω κάτι να πώ στα πολύ εύστοχα σχόλια σας. Το θέμα είναι ότι η πουτάνα είναι μία, αλλά αυτοί που πάνε στην κάμαρη της χιλιάδες. Αυτό είναι το πολιτικό μας σύστημα. Να τους χαίρονται την δημοκρατία τους και και τους εκπροσώπους της.


Καλωσορίζω στο χώρο αυτό τα αδέλφια propagandagr και Max-Silence ......

Ανώνυμος είπε...

Αφού ζούμε στην εποχή του επίπλαστου και του πλαστικού γιατί μας ξενίζουν τέτοιες συμπεριφορές;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι αδελφέ μου όπως τα λες είναι, αλλά δυστυχώς ο πολιτισμός μας στιγματίζει την πουτάνα και όχι αυτούς που την επισκέπτονται, τους οποίους και επαινεί.
Πρόκειται για αλήτες με γραβάτες, όχι επειδή επισκέπτονται πορνεία, μα επειδή ασελγούν στις ψυχές μας!!!!!

ολα θα πανε καλα... είπε...

Καλησπέρα,μετά από πολύ καιρό,πατέρα Λίβυε.Το έμαθα από τις ειδήσεις,είδα και αναλυτικό ρεπορτάζ.Καμιά φορά,δεν ξέρω,πέρα και από τον θυμό σκέπτομαι ότι δε θα πρέπει να παραπονιόμαστε για τα όσα δεινά μας συμβαίνουν,για τις όλο και περισσότερες κρίσεις άσθματος,για τους θανάτους από καρκίνο,για όλα αυτά που εμείς τα προκαλέσαμε,εμείς,τα αδηφάγα θηρία.Στο τέλος θα τραφούμε με τις σάρκες μας.Μόνος Θεός το χρήμα.Ανυπέρβλητη η ανοησία στους ανθρώπους...Έχω μεγάλη απογοήτευση.

π. ΛίΒυος είπε...

@π.Αντώνιος
Έτσι είναι.... Απ αυτούς όλα είναι πιθανά.

@π.χαράλαμπος
Χωρίς να θελω να γενικεύσω, αυτούς με τις γραβάτες τους φοβάμαι πολύ.....

@ολα θα πανε καλα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Απλά μην απογοητεύεσαι. Έτσι ήταν πάντα. Πορευόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο μικρόκοσμο μας, και αν δε μπορούμε τουλάχιστον να μην κάνουμε κακό.
Τώρα βέβαια ποιος στα λέει αυτά, θα μου πεις που εγώ είμαι βουτηγμένος στην θλίψη..... αλλά πρέπει να το προσπαθούμε.

Theoprovlitos είπε...

Και καποια ιστορικη αναδρομη για το παρκο αυτο.

Κατα την δεκαετία του 60-70 το συγκεκριμενο οικόπεδο ήταν ενα καταπληκτικο διόρωφο νεοκλασσικο με ωραιο μαντροτοιχο με κιγκλίδωμα και αρκετα μεγαλα δεντρα και θαμνους. Ειχε μετατραπεί από τα πρωτα φροντιστηρια Αγγλικων. Τότε τα φροντιστηρια Αγγλικων ήταν τοσο ελάχιστα που θυμαμαι πηγαιναμε με τα πόδια ή το τρόλλευ από τον Αγιο Λουκα Πατησιων στο φροντιστηριο στην Πλατεια Αμερικης να μαθουμε Αγγλικα. Μας αρεσε να καθομαστε στην αυλή.

Εν συνεχεια το κτιριο γκρεμιστηκε και μετετραπηκε σε αλσίλιο. (Πρεπει να ηταν το 80) Οι τριανταφυλλιες και οι μπουκαμβιλιες ξεριζωθηκαν και εμειναν μονο τα πευκα και οι φοινικιες. Φυτευτηκε κα μια μιζερη παιδικη χαρα.

Αργοτερα ο Δημος ζωγραφισε και στον τοιχο της παρακειμενης πολυκατοικιας πουλια, δεν θυμαμαι αν ηταν βασει σχεδιου καποιου γνωστου καλλιτεχνη.

Το διπλανο αυτο κτιριο ειναι τα κεντρικα γραφεια της σκοτεινης οργανωσης Σαϊεντολοτζυ η οποία αναπτυσσεται κατατρωγοντας περιουσιες και φακελωνοντας τα προσωπικα δεδομενα των θυματων της και δι αυτων τα προσωπικα δεδομενα του φιλικου, συγγενικού και επαγγελματικου κυκλου τους. Εξ ου και οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ κεραιες στην ταρατσα του κτιριου.

Για να πω και του στραβου το δικιο το παρκακι αυτο μαλλον μιζερο ήταν και δεν ξερω κατα ποσον οι κατοικοι το χρησιμοποιουσαν στα σοβαρα σαν χωρο αναψυχης ενω υπαρχει κοντα ο πεζοδρομος της Αγιας Ζωνης και της Φωκιωνος Νεγρη. Ο αντιλογος λεει πως μαλλον σε αυθαιρετο παρκινγκ ειχε μεταβληθει με ΙΧ που αυθαιρετα καβαλουσαν τα πεζοδρομια.

Απο την άλλη, αναλογη περιπτωση στην συμβολη Πατησιων-Σπυρου Λαμπρου-Δροσοπουλου, δίπλα στο σπίτι της μάννας μου, παρα τις διαμαρτυριες των κατοικων μετατραπηκε σε πολυοροφο υπεργειο γκαραζ. Ο υποτιθεμενος χωρος πρασινου εγινε μια μιζερη πρασια και γκαζον, στο πισω μερος του οικοπεδου επι της Δροσοπουλου η οποια μαλιστα ανηκει και στην καφετερια που στεγαζεται εκει και μονο οι πελατες της την χαίρονται. Χωρος για τους πολιτες Μηδεν δηλαδη.

Αλλα για να παρουσιασουμε και τα πραγματα αντικειμενικα, καπως αποσυμφορησε την περιοχη. Δηλαδη τωρα που το σκεφτομαι μπορει και ελάχιστα, γιατι στην μανα μου δεν πολυπαω γιατι σκεφτομαι το μαρτυριο του παρκαρισματος παρα το οτι το γκαραζ ειναι ΔΙΠΛΑ. Λετε να μενει μισοαδειο και να παρκαρουν μονο οσοι εργαζονται στην περιοχη?

Λετε τελικα και στο γκαραζ της Κυπρου να παρκαρουν μονο τα μελη, και οι πελατες της Σαϊεντολοτζυ που ετσι δεν θα ταλαιπωρουνται πιά?

Το εγκλημα παντως ξεκινησε με την κατεδαφιση του Νεοκλασσικου αρχοντικου. Απλα τωρα ολοκληρωθηκε.

Ας μεινει τουλαχιστον στην μνημη μου σαν αρχοντικο γιατι σαν παρκο μου προξενουσε οικτο και τωρα σαν γκαραζ αποστροφη.

υιος+ασωτος είπε...

Μεγάλη η κουβέντα, για την γραβάτα ομιλώ, παλιά ήταν χέρια κρυμμένα, χωμένα στα γάντια, νομίζουν, νόμιζαν ότι τα νύχια τα γαμψά τα ζωώδικα, δεν θα άφηναν σημάδια, τρομάρα τους ,μας. Όμως κάποιος τους αφήνει, κάποιος τους ανέχεται, κάποιος τους κάνει πλάτες, προσβλέποντας στα μικρά, στο κτύπημα στην πλάτη στην ψεύτικη, επίπλαστη φιλία και καμαρώνουν και όταν το έγκλημα περνά δίπλα τους, αυτοί, εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα, ή το χειρότερο τους βοηθούμε να καταλάβουν εκείνο που θέλουν, ακόμη όταν μας κάνουν την τιμή, Ο Θεός να μας ελεήσει, αφού εμείς τους έχουμε καλέσει να κάθονται, στην περίοπτη θέση λες και Άγιοι, που έκαναν το καθήκον τους προς δόξα Θεού.